دبیرستان نمونه دولتی آزادگان
مدرسه نمونه آزادگان

 

سلام
و همچنین درود ب شما دانش آموزان نمونه ئ مدرسه نمونه آزادگان


درود بر شرفتان و شرف بر درودتان!!

ماشالا ماشالا چه سومای فهمیده ای داریم!!!!!!

چقدر اینا فهمیده اند!!!!

و چه عجب که از این دانش آموز ها هم بخاری بلند شد و دس به کار شدن.

و این وبلاگ رو راه اندازی کردن.

واقا جای تقدیر داره!!!!!

ایشالا! که ادامه داشته باشه و هر روز مطالب جدیدتر و پرمغز تر! و البته همراه انتقاد های سازنده تر در این وبلاگ آپ بشه!

و همچنین باید به این موضوع توجه بشه که:

مدرسه احساس نیاز شدید به این وبلاگ رو در طی این 1سالی که وبلاگ درست و حسابی وجود نداشت با تمام وجود فریاد می زد!

این وبلاگ بدین وسیله اعلام می دارد که تمام دانش آموزانی که مایل هستند در وبلاگ 3نمونه عضو بشن و مطلب بفرستن رو با آغوش باز تا اطلاع ثانوی خواهد پذیرفت.(توجه کنید : تا اطلاع ثانوی ، پس عجله کنید!)

نقد های سازنده شما توسط کادر مدیریت مدرسه در مسیر اجرا قرار خواهند گرفت!(شک نکنید)

و تمام افرادی که نقد های غیر سازنده بکنند توسط کادر مدیریت مدرسه در افق محو خواهند شد!!!(گفتن از ما بود. نگی نگفتی)

و در کل ایشالا! که تمام مشکلات قابل حل مدرسه با اطلاع رسانی در وبلاگ حل بشه.

مثل قذیه!(والا املای درسشو بلد نبودم،شرمنده!!)ی تارهای عنکبوت حل بشن.

اما مثل این که دوباره این عنکبوت های نمونه تولید مثلشون رو ازسر گرفتن. نمونش دراونجایی که دانش آموزا چایی میگیرن! یکیشون اونجا یه آرونک داره!

خوب به هر حال واسه پست اول کافیه .(زیادم پررو نشید)

در آخر هم ضمن خسته نباشید به کادر رنگ وارنگ مدرسه،آرزوی موفقیت رو برای دانش آموزای نمونه به خصوص پیش دانشگاهی ها رو دارم.

خدانگهدار و به امید دیدار پست بعدی.

 

یک شنبه 29 دی 1392برچسب:, :: 13:55 :: نويسنده : Rohallah
حدود1800 دانشمند و دانشجو ازسرار دنيا منتظر بودند تا نظريه خود را به البرت اينشتين ارايه دهند ونظر او را بخواهند...البرت به مباشر خود ميگويد:محمود حسابي را خبر كنيد...محمود حسابي به اتاق اينشتين ميرود و نظريه بي نهايت بودن ذرات خود را براي او شرح ميدهد...اينشتين پس از شنيدن ان وي را تشويق به ادامه ميكند و اين نظريه تا مرز اخذ جايزه نوبل فيزيك پيش رفت اما به گفته خود اينشتين به دليل كمبود رياضيات در اين نظريه اين نظريه موفق به اخذ نوبل نشد... در ادامه مطلب به شرح اين نظريه پرداخته شده است... (براتون سه تا ا ز شرح هارو گذاشتم كه به نظرم قابل فهم تر بودند...) تا اخر بخونيد حتما ونظر يادتون نره!!!!

ادامه مطلب ...
جمعه 27 دی 1392برچسب:نظريه بي نهايت بودن ذرات, :: 17:38 :: نويسنده : AmirHosein
ایا اینشتین مسلمان شده بود؟؟برای رسیدن به پاسخ خود به ادامه مطلب بروید... لطفا تا آخرش بخونید من ک خیلی خوشم اومد و واقعا افتخار کردم ک مسلمانم... صحتشم تقریبا مطماءن هستم...! در ضمن،منبعشم معتبره!از "پایگاه اطلاع رسانی ایت الله بروجردی"گرفتم...

ادامه مطلب ...
چهار شنبه 25 دی 1392برچسب:, :: 16:33 :: نويسنده : AmirHosein
اینجا براتون یه لینک خوب میذارم ک میتونید از داخل اون تمامی دروس مورد احتیاجتون رو یاد بگیرید... http://www.kanoon.ir/Public/LessonSummary.aspx البته با اجازه از کانون فرهنگی اموزش،قلمچی!!!
چهار شنبه 25 دی 1392برچسب:, :: 11:47 :: نويسنده : AmirHosein
سلام...میخام یه ماجرا از مدیریت بحران براتون بنویسم...: چند وقت پیش توی یه مدرسه ای(نمو...ازاد...ن!!!)یه شب غذا بد بود و کل دانش اموزا تصمیم گرفتند نرند شام بخورند...کسی نرفت شام بخوره و وقت نماز شد...بچه ها نمازو به جماعت خوندند و میخواستند برند توی اتاقاشون ک یکی از مسولین مدرسه اود و از همه خواست بشینند...بچه ها نشستند و اقایxشروع به صحبت کردن کرد و از اوضاع مالی اموزشگاه گفت...در اخر هم ایشون گفت:من اصرار نمیکنم بیاید شام...هر کی دوست داره بخوره غذارو هر کیم ک دوست نداره،از فردا نمیاد مدرسه و اخراج میشه...!!!!واینگونه بود ک مشکل غذای مدرسه ما با این تدبیر هوشمندانه این مسول،حل شد وشاخه ای به نام مدریت بحران در مدرسه تاسیس گشت...!!
چهار شنبه 25 دی 1392برچسب:, :: 11:19 :: نويسنده : AmirHosein
گفتنی است آلبرت انیشتین این معما را در قرن نوزدهم میلادی نوشت. به گفته وی تنها 2 درصد از مردم جهان می توانند این معما را حل کنند و 98 درصد بقیه از عهده ی حل این مسئله بر نمی آیند. اگر شما خود را جزو همان 2 درصد افراد باهوش دنیا میدانید، پس این گوی و این میدان!

ادامه مطلب ...
سه شنبه 24 دی 1392برچسب:, :: 20:38 :: نويسنده : AmirHosein
خب و اما ........... ببين از قرن ها قبل دانشمندان مي دانستند كه در يك ماده چيزي در مقابل شتاب واكنش نشان مي دهد و مي خواد تا با شتاب مقابله كند و به اين مي گفتند جرم ....اما جرم از كجا اومده بود الله اعلم .....فقط مي دونستند كه جرم وجود داره اما از كجا معلوم نيست ..... تا اينكه يك بنده خدايي به نام هيگز اومد و گفت كه اقا جان جرم در ماهيت ماده وجود ندارد بلكه جرم ناشي از بر هم كنش ماده و ذرات بنيادي با ذراتي به نام بوزن هيگز مي باشد ( خدايا چي مي شه من هم يك نظريه بدهم بعد اسم خودمو بگذارم روي ان )كه كل عالم را پر كرده است و هر چقدر اين واكنش و درگيري ميان ذرات بنيادي و بوزن هيگز بيشتر باشه جرم هم بيشتر است ....... حالا باز هم ساده تر .......ببين شما فرض كن يك استخر پر از اب و يك استخر پر از عسل داري ( اي جونم !) حالا تو توي كدوم استخر مي توني راحت تر حركت كني ؟ بگو ....بگووووو .....افرين توي استخر پر از اب اما اگه توي استخر پر از عسل بخواهي شنا كني احساس مي كني كه وزنت زياد شده ..... حالا از اين هم ساده تر .....ببين فرض كن من و شما به عنوان يك ماده و يا مثلا ذره بنيادي مي خواهيم در يك جشن از ميان يك جمعيت 1000 نفري به عنوان بوزن هيگز عبور كنيم و به طرف ديگر سالن برسيم ...حالا شما فرض كن من به عنوان يك سلبريتي ( فوق ستاره دنياي مد و يا هنر و يا فوتبال و يا حتي علم ) از ميان اين جميعت مي خواهم عبور كنم ( من به عنوان ماده مي خواهم از درون بوزن هيگز عبور كنم ) مطمعنا همه جمع خواهد شد تا از من امضا و عكس بگيرند و عبور من از ميان جمعيت به سختي ميسر خواهد شد انگار كه جرم زياد شده و در مقابل شتاب مقاوت نشان خواهد داد ....اما اگر شما به عنوان يك فرد معتاد ، بدبخت ، بيچاره و شيره اي بخواهي از ميان جمعيت كه همون بوزن هيگز ها هستند عبور كني هيچ كس تو را حساب نمي كنه و تو به راحتي مي توني از ميان جمعيت عبور كني انگار كه جرم تو كم است ( نكته : عادت كنيم به جاي جرم بگيم مقاومت در برابر شتاب براي اينده ات خوبه ) تمام...حالا فهميدي؟؟؟!! يه جمله هست ك ميگه رياضيات براي فيزيك راهكار نيست بلكه راهنماست...
سه شنبه 24 دی 1392برچسب:, :: 20:34 :: نويسنده : AmirHosein
دو دانشمند انگلیسی و بلژیکی موفق شدند جایزه نوبل فیزیک را به دلیل تلاش های شان در زمینه کشف ذره بوزون هیگز، موسوم به ذره خدا، از آکادمی سلطنتی علوم سوئد دریافت کنند. این آکادمی اسامی برندگان امسال را در یک کنفرانس مطبوعاتی در استکهلم سوئد اعلام نمود. در مراسمی که در ماه دسامبر در استکهلم برگزار خواهد شد، این دو دانشمند بزرگ مبلغ ۱.۲ میلیون دلار جایزه نقدی این آکادمی را دریافت خواهند کرد. بوزون هیگز یک ذره بنیادی اولیه فرضی و دارای جرم است، که چگونگی جرم‌دار شدن ماده توسط ذرات بنیادی بدون جرم دیگر را توضیح می دهد. به عبارت ساده تر، بوزون هیگز، شکل گیری ذرات اولیه جهان کنونی ما را بعد از انفجار بزرگ توصیف می کند. پیتر هیگز بریتانیایی استاد دانشگاه ادینبوروی اسکاتلند و فرانسوا انگلرت بلژیکی استاد دانشگاه بروکسل، دو دانشمندی بودند که از دهه ۶۰ میلادی تحقیقاتشان را در این زمینه آغاز کردند، تا این که در سال ۲۰۱۲ موفق شدند توسط برخورد دهنده بزرگ هادرونی، در سوئیس، به کشف بوزون هیگز یا ذره خدا برسند. لازم به ذکر است در گذشته نیز دانشمندان بسیار بزرگی این جایزه معتبر را دریافت کرده بودند. از میان آن ها می توان به پیر و ماری کوری در سال ۱۹۰۳ و آلبرت انیشتین در سال ۱۹۲۱ اشاره کرد. گرچه تاثیرات این فعالیت ها و کشف بزرگ این فیزیکدانان، هنوز به طور کامل مشخص نیست، اما متخصصان در این زمینه متفق القول هستند که نتایج به دست آمده از تحقیقات این دو فیزیکدان بزرگ، بر روی برداشت انسان ها از جهانی که در آن زندگی می کنند، تاثیرات بسیار شگرف خواهد گذاشت. دکتر لیزا راندل که یک فیزیکدان نظری است، در این زمینه می گوید: «زمانی که الکتریسیته کشف شد، هیچ کس تصور نمی کرد بعد مدت کمی دنیای پیرامون ما با لامپ های حبابی نورانی شود؛ یا این که زمانی که مکانیک کوانتومی پایه نهاده شد، هیچ کسی از انقلابی که در دنیای الکترونیک در راه بود خبری نداشت.» هنوز مشخص نیست که کشف بزرگ بوزون هیگز در ۱۰، ۲۰، یا ۱۰۰ سال آینده چه تغییراتی در دنیای ما ایجاد خواهند کرد. اما تجربه بشری نشان داده است که این اکتشافات بزرگ همواره تحولات بزرگ تری را در بر دارند.
سه شنبه 24 دی 1392برچسب:, :: 20:20 :: نويسنده : AmirHosein
کشف بوزون هیگز بزرگترین موفقیت علمی دنیای مدرن به شمار می‌آید، به طوری که جایزه امسال نوبل را از آن خود کرد، اما این کشف استفان هاوکینگ را تحت تاثیر قرار نداده است. هاوکینگ ناراحتی خود از شناسایی هیگز را اعلام کرده و معتقد است "چنانچه این ذره کشف نشده بود فیزیک بسیار جالب‌تر می‌بود." فیزیکدان 71 ساله این سخنان را در موزه علوم لندن و طی مراسم افتتاح نمایشگاه جدید برخورددهنده آن اظهار کرد. این نمایشگاه به دیدارکنندگان پشت‌ صحنه‌ای از آزمایشگاه فیزیک ذرات سرن و برخورددهنده عظیم هادرونی در ژنو را ارائه می‌دهد. این ذره به عنوان بخش گم‌شده مدل استاندارد توصیف می‌شود؛ مدلی که توضیح می‌دهد چگونه بخش‌هایی از جهان قابل‌درک برای انسان با یکدیگر تعامل برقرار می‌کنند. بدون این جرم، ذرات در سراسر جهان سرگردان می‌بودند و برای تشکیل اتم‌هایی که ستارگان، سیاره‌ها و انسان‌ها را می‌سازند، به یکدیگر پیوند نمی‌خوردند. کشف هیگز با استفاده از برخورددهنده بزرگ هادرونی تایید شد. پروفسور هاوکینگ همچنین یک دلیل شخصی برای اندوه خود از این کشف داشت. کشفی که برای پیتر هیگز، پروفسور دانشمند اهل ادینبورگ، سهم 776 هزار پوندی جایزه نوبل فیزیک را به دنبال داشت. هاوکینگ در این زمینه گفت: من با «گوردون کین» از دانشگاه میشیگان شرط بسته بودم که ذره هیگز کشف نخواهد شد و با کشف آن متضرر شدم.
سه شنبه 24 دی 1392برچسب:, :: 20:11 :: نويسنده : AmirHosein

درباره وبلاگ

به وبلاگ مدرسه نمونه آزادگان خوش آمدید.


<-PollName->

<-PollItems->

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 24
بازدید دیروز : 5
بازدید هفته : 30
بازدید ماه : 50
بازدید کل : 7717
تعداد مطالب : 85
تعداد نظرات : 68
تعداد آنلاین : 1


.

.